TÜRKAV’ın 21. Geleneksel Piknik ve Müzik Şöleni Yapıldı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) ile Dörtyol Belediyesi işbirliğinde 15 Eylül 2019 Pazar günü Hatay’ın Dörtyol ilçesi Kuzuculu Zübeyde Hanım Parkı’nda 21. Geleneksel Piknik ve Müzik Şöleni yapıldı.

Şölen saat 10.00’da piknik programı ile başladı. Daha sonra Osmaniye Okçuluk Kulübü’nün gösterisi izlendi.

Program da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Protokol’ün açılış konuşmasından sonra Türkiye’nin sevilen sanatçısı Ali Kınık sahne aldı.

Programa, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Hatay Milletvekili Sn. Hacı Bayram Türkoğlu, 21. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Nuri Tarhan, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı, Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Hayri Şahin, Osmaniye Kamu-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir, MHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, TÜRKAV Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kozan, Ceyhan, İmamoğlu, Kadirli, Toprakkale, Andırın, İskenderun, Payas, Belen, Kırıkhan, Reyhanlı Şube Başkanları, MHP Dörtyol, İskenderun, Erzin ve Payas İlçe Başkanları, Ak Parti Dörtyol ilçe başkanı, Türk Eğitim Sen Hatay 1 ve 2 Nolu Şube Başkanları, Osmaniye Türk Ocakları Başkanı, AĞAMDER Başkanı, Osmaniye il ve Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürleri, MHP Dörtyol, Belen Kadın Kolları Başkanları, Ülkü Ocakları Dörtyol ve Payas İlçe Başkanları, Sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, TÜRKAV üyeleri ve geniş bir halk kitlesi katıldı.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *