25 Kilometrelik Yolun Yüzde 75’i Tamam

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, müteahhit firma yetkilileri ve teknik personellerle birlikte Arsuz – Samandağ bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Birkaç ay içerisinde bitmesi beklenen yolun fiziki gerçekleşmesi yaklaşık yüzde yetmişlere ulaştı. Kaymakam Sarı, yol inşaatını Samandağ İlçesi sınırı olan Akçay deresine kadar inceleyerek teknik personellerden bilgiler aldı.

25 Kilometrelik Arsuz – Samandağ yolunda aynı zamanda 25 kilometre de bisiklet yolu bulunacağını ifade eden Kaymakam Sarı, Hatay Valisinin talimatları ile yol üzerinde beş noktada doğaya uygun şartlarda çadır ve karavan parkı, mesire alanı ve seyir terasları gibi çalışmaların da Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte başlatıldığını ve önümüzdeki sezonda hayata geçirilmesinin planlandığını belirtti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, başta projenin mimarı Vali Rahmi Doğan’a, Milletvekilleri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri, teknik heyet ve emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Yol inceleme gezisinde Kaymakam Sarı’ya Arsuz Ziraat Odası Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kale Mahalle Muhtarı Mehmet Gebeş ile mahalle sakinleri eşlik etti.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *