KIRIKHAN OSB’DE 51 ADET PARSEL İÇİN İHALE

Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Kırıkhan Ceylanlı mahallesinde en küçüğü 5 bin 184 metrekare ve en büyüğü 21 bin 947 metrekare arasında olan 51 adet çeşitli büyüklükteki arsayı, üretim ve imalat amaçlı sanayi faaliyetlerinde kullanılmak üzere, 4 Şubat 2022 tarihinde yapılacak ihale ile üretici ve sanayicilere devredecek.

Sektör grubu “KARMA OSB” olan Kırıkhan Organize Sanayisi için ihale 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 14.30’da Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:17 Antakya/Hatay adresindeki Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Katılımcıların OSB Yönetim Kurulu huzurunda muhammen bedelden aşağı olmamak üzere tekliflerini sözlü olarak sunacakları ihalede, parsellerin “açık artırma yöntemi” ile en yüksek teklifi veren katılımcıya ön tahsisleri yapılacak.

İhale sonucunun en geç beş gün içinde sonuca bağlanacağı ve katılımcılara on gün içerisinde yazılı tebliğ edileceği duyurulan ihale için katılımcılar başvuru için gerekli belgeleri en geç 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 13.30’a kadar ihalenin yapılacağı adreste Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi yetkili birimine teslim edebilecekler.

HABER : ALİ GEZ

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *